Samojedhund

 

Örhängen med berlocker målade som Samojedhundar. Berlocken finns att få i både guld- och silverfärg.

 
Berlock med huvud av Samojed som örhänge. Huvudet är målat vitt med rosa tunga och de typiska läpparna och ögonen i svart.
 
 
Den här berlocken är 20 x 18 mm och den är tredimensionell.
(bild med målade Samoyeder kommer snart)
.
 
 
Smyckena nedan tillverkas på beställning av en amerikansk silversmed. De görs i sterling silver eller brons eller, i vissa fall, i en kombination av dessa två metaller och de finns att få i en mängd olika utföranden och kombinationer. I priserna ingår målning eller antikbehandling av ditt smycke, varsamt utförd för hand och gärna efter foto på din egen hund. Klicka här för att se en lista på de modeller som finns med Samojedhund i den här serien. Se vår prislista för fler förslag och kontakta oss gärna med frågor.
 
 
Litet hundhuvud, här visat i sterling silver, föreställande en Samojedhund. Huvudet är enkelsidigt och ca 13 x 13 mm i storlek. Du kan beställa det som berlock eller som pin, med ett löst fäste på baksidan. Två handmålade huvuden gjorda som berlocker kan bli ett par trevliga örhängen. (Samojed Litet Huvud, klicka här för pris)
 
 
Skicka oss en bild av din hund och få dess porträtt målat på ett verkligt unikt smycke.
 
 
Stort hundhuvud, här visat i sterling silver, föreställande en Samojedhund. Huvudet är enkelsidigt och ca 25 x 32 mm i storlek. Du kan beställa det som brosch, hängsmycke eller berlock. Om du vill, kan en berlock bli mittpunkten på ett vackert halsband. (Samojed Stort Huvud, klicka här för pris.)
Samoyed Stort Huvud tillhör prisgrupp 1 i prislistan.
 
 
Hängsmycke, här visat i brons, föreställande en stående Samojedhund. Hunden är enkelsidig och ca 38 x 32 mm i storlek. Du kan beställa den som brosch, hängsmycke eller berlockhänge. En hund gjord som berlockhänge kan bli mittpunkten på ett vackert halsband. (Samojed Stående Stor, klicka för pris.)
Samojed Stående Stor modell A tillhör prisgrupp 1 i prislistan.
 
 
Samojed Stående Stor kan också beställas monterad på ett runt hänge med Paua-snäckskal. Det här runda hänget är ca 38 mm i diameter och hunden är som ovan, ca 38 x 32 mm i storlek. Paua-skalet kan beställas i blått, rött, grönt, lilarosa eller vitt. Hängsmycket kan beställas helt gjort i en metall eller i två, där hunden har en färg och cirkeln runt snäckskalet den andra. (Samojed Stående Stor på snäckskalshänge, klicka här för pris.)
 
 
Brosch föreställande en travande Samojedhund. Hunden är enkelsidig och ca 35 x 19 mm i storlek. Du kan beställa den som brosch, hängsmycke eller berlock. En stor hund, gjord som berlock, kan bli mittpunkten på ett vackert halsband. (Samojed Travande Stor, klicka här för pris.)
Samojed Travande Stor tillhör prisgrupp 1 i prislistan.
 
 
Det här hjärtat är ca 38 x 38 mm i storlek och du kan beställa det med valfri hundfigur i lämplig storlek, gjort som antingen brosch eller som hängsmycke. Det finns också ett något större hjärta passande för två hundfigurer. (Samojed stor figur i ett hjärta, klicka här för pris.)
 

Samojedhund Travande Liten, här visad som pin i brons, är ca 19 x 11 mm i storlek och du kan beställa den antingen som berlock eller som pin, med ett löst fäste på baksidan. Den här hunden är dubbelsidig och passar därför särskilt bra till örhängen. Du kan också beställa den gjord som en ring, se bild och mer information nedan. (Samojed Travande Liten, klicka här för pris.)

 
 

Hunden ovan, Samojed Travande Liten, kan också bli en trevlig ring, passande för både dam och herr. (På bilden en ring med Golden Retriever.) Alla ringar kan beställas i amerikanska storlekar från 5 till 15 och i alla halvstorlekar där emellan. Klicka här om du vill se en konverteringstabell för ringstorlekar. (Klicka här för pris.)

 
 

Samojedhund Kontur Stort Huvud kan beställas som hängsmycke, berlock eller brosch. Huvudet är ca 25 x 25 mm i storlek. Vi har också en matchande mindre figur, passande till örhängen. Se mer information om den nedan. (Samojed Kontur Stort Huvud, klicka här för pris .)

 
 

Samojedhund Kontur Huvud Litet kan beställas som berlock eller som pin, med ett löst fäste på baksidan. Huvudet är ca 19 x 19 mm i storlek och det matchar perfekt det större huvudet på bilden ovan. (Samojed Kontur Litet Huvud, klicka här för pris.)

 
 
Samojedhund Kontur Travande Stor kan beställas som hängsmycke, berlock eller brosch. Hunden är ca 35 x 19 mm i storlek. Vi har också en matchande mindre figur, passande till örhängen, se mer information om den nedan. (Samojed Kontur Travande Stor, klicka här för pris.)
 
 
Samojedhund Kontur Travande Liten kan beställas som berlock eller som pin, med ett löst fäste på baksidan. Den här hunden är ca 25 x 14 mm i storlek och den matchar perfekt den större hunden på bilden ovan. (Samojed Kontur Travande Liten, klicka här för pris.)
 
 
Pin med två fästen, visad här i sterling silver, föreställande två Samojedhundar framför en släde med förare. Broschen är ca 76 x 19 mm i storlek. (Pin Samojed Slädhund med två hundar, släde samt förare, kontakta oss för pris.)
 
 

Ett litet hundhuvud kan också beställas som ring. Här på bilderna visar vi två modeller, en lätt dam-modell och en klackring som passar både dam och herr. Visst vore det trevligt med matchande ringar med favorithunden på? Bilderna nedan visar ringar med hundraserna, i ordning uppifrån och ned; Affenpinscher, Släthårig Tax, Mops, Siberian Husky och Skotsk Hjorthund. (Klicka här för pris.)

 
 
Alla ringar kan beställas i amerikanska storlekar från 5 till 15 och i alla halvstorlekar där emellan. Klicka här om du vill se
en konverteringstabell för ringstorlekar.
 
 
Fler hundraser än Samojedhund används som släd- och draghundar.
Här kan du se våra smycken med Siberian Husky och Alaskan Malamute .
 
 
När du beställer ett smycke från oss gjort av sterling silver eller brons, tänk på att smycket tillverkas på beställning just för dig,
det kan alltså ta några veckor innan det är färdigt. Vid beställning av ett sådant smycke, vill vi ha 100 kronor i handpenning.
Din beställning är bindande.
 
 
Nedan är ett exempel på ett smyckeset med glaskaméer, här med bilder av en Basenji (se s09037 för mer information). En glaskamé kan du beställa med bild på din egen hund, katt, häst, ditt barn eller annan valfri bild, och kamén kan sedan pryda ett halsband, ett par örhängen, ett armband, ett hårspänne, en ring, en slipsnål, en pin eller t.o.m. ett bokmärke.
 
 
 
 
Hem
Tillbaka
Startsida